Stran za kratke frizure

kratke frizureSte moški ali pa ženska, oboji lahko nosite kratke frizure. Kakšne frizure pa bi nosili pa čisto vsak človek ne ve. Zato obstajajo razni katalogi, tudi frizerji in frizerke in pa tudi spletna stran s frizurami, ki vam lahko pomaga pri odločitvi kakšno frizuro bi imeli. Glede na to, da se za leto 2015 govori, da so sedaj moderne predvsem kratke frizure, je verjetno čas, da postrižete dolge lase ali pa vsaj konice, v primeru če letos frizerja ali frizerke še niste obiskali.

Za ženske bodo predvsem moderne kratke frizure kot so pixie in pa paž, ti dve vrsti frizur sta takšni, da se prilegajo na skoraj vsako obliko glave, poleg tega pa jih je možno oblikovati tako da vam dajo različen izgled. Recimo, lahko imate popolnoma ravne lase in boste izgledale resne, lahko jih malce oblikujete ali pa skuštrate in že izgledate mlajše in bolj razigrane. Kratke frizure na ženskah, so do določene meje všeč moškim. Kje pa je ta določena meja, bi se vprašale? To lahko preprosto greste do prijatelja ter ga povprašate za nasvet, koliko kratke lase bi vam “dovolil” imeti.

Ker pa naj bi med modernejše kratke frizure padle tudi zabrite frizure, pa predlagamo previdnost. Namreč, zabrite frizure predstavljajo drznost in drugačnost. Če hočete izpadati in biti šokantni, potem so zabrite frizure za vas. Kakšen vpliv pa bo to imelo na moške, pa je vprašanje, saj ima večina moških rajši malce daljše lase na ženskah. Pod takšne frizure spadajo predvsem paž kratke frizure, Te so prave dolžine da bodo očarale večino moških, s pravim stilm pa bodo obračali glave in si lomili vratove (ne dobesedno). Paž kratke frizure so ravno take, da če imate žejo, si lahko pustite da zrastejo in imate potem srednje-dolge lase, lahko pa si jih še vedno postrižete na pixie, odvisno od vaših želja in trendov.