Microring lasni podaljški

Microring lasni podaljškiSi želite drastično spremembo vaše pričeske? Potem imamo za vas revolucionarno rešitev, in sicer podaljševanje las z microring lasnimi podaljški. Podaljševanje las je bilo v preteklosti cenovno težje dostopno in zato priljubljeno le med slavnimi zvezdniki, danes pa jih je mogoče dobiti v bolje specializiranih frizerskih salonih in spletni trgovini kot je Lasnipodaljski123.si. Podaljševanje las je možno na več načinov, in sicer se v grobem deli na hladno in toplo podaljševanje las. V kolikor si želite trajno podaljševanje las so microring lasni podaljški še posebej primerni za vas in sodijo med hladno zvrst podaljševanja las.

Microring lasni podaljški so izjemno enostavni za uporabo, prav tako je enostavna tudi njihova nega. Pri negi je potrebno upoštevati le nekaj osnovnih pravil in maksimalni rezultat bo dosežen. Microring lasni podaljški so primerni za vse vrste las. Za vstavljanje microring lasnih podaljškov je najbolje, da prosite frizerja, ki je za to specializiran, saj v nasprotnem primeru lahko dosežete ravno nasprotni efekt. Microring lasni podaljški se v lase vstavljajo s pomočjo obročkov, kateri so prevlečeni s silikonom. Silikon na bakrenih obročkih omogoča, da se lasni podaljški močneje obdržijo na vaših naravnih laseh. Microring lasni podaljški so narejeni iz popolnoma naravnih las, katere lahko oblikujete, barvate in toplotno obdelujete po mili volji.

Kot smo že omenili je mogoče  microring lasne podaljške vstaviti izredno enostavno, in sicer brez kakršnegakoli lepila ali vročine, katera bi lahko uničila vaše naravne lase. Microring lasni podaljški omogočajo popolnoma naravni izgled in delujejo precej neopazno. V primeru, da bi se jih naveličali, je odstranjevanje sila enostavno. V kolikor imate kratke lase, morda microring lasni podaljški niso ravno najbolj primerni za vas, saj se bodo bakreni obročki opazili. Prav tako vam microring lasne podaljške odsvetujemo, če so vaši naravni lasje huje poškodovani in lomljivi.